Woensdag 19 Februari 2020

De Getergde Mannen

Biografie

Drie topfiguren uit de kleinkunst hebben de koppen bij elkaar gestoken: Evert de Vries, Rob van Meeberg en Martin van Dijk. Zij blazen het ‘ouderwetse’ kleinkunst weer nieuw leven in.

Café van Dijk, gevestigd op de grens van ergens en nergens op een ogenschijnlijke gewone doordeweekse dag: een kroegbaas, twee bezoekers en een piano. Verhalen vliegen over en weer en niets lijkt wat het is. Wonderschone opgegraven hoogstandjes passeren de revue terwijl het verhaal zich steeds verder ontvouwt. Wat brengt deze drie mannen samen? In 2014 was de voorstelling Dat Hakt Erin Zeg! te zien in de Nederlandse theaters.

Voorstellingen

Leo Fuld (2017)

Wij verhuren niet aan kermisvolk (2015)

Dat hakt erin zeg (2014)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken