Vrijdag 14 Augustus 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

Gebroeders Harteveld en Fretz

Jonas Sacks

Foto:Jonas Sacks

Website: www.harteveldenfretz.nl

Biografie

Marcel Harteveld (1984) & Johan Fretz (1985) vormen het duo 'Gebroeders Harteveld & Fretz. Op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie besluiten ze samen voorstellingen te gaan maken.

In juli 2010 studeren ze af met hun eerste avondvullende programma 'Onderweg', over een generatie die massaal gaat backpacken aan de andere kant van de oceaan, op zoek naar innerlijke revolutie. Over reizen, tot wasdom komen en de vraag of het grote geluk niet veel dichterbij huis ligt.

Op 30 september 2011 begint de theatertour van hun debuutvoorstelling en wordt ook de EP en single Onderweg uitgebracht. In de voorstelling vlechten Johan en Marcel muziek en verhaal op eigenzinnige wijze moeiteloos door elkaar heen. Ze botsen, laten humor, verstilling op rock 'n roll volgen en andersom. Dat alleen al maakt 'Onderweg' voor de kijker een reis op zich.

Voorstellingen

Gebroeders Harteveld & Fretz (2015)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken