Vrijdag 24 Mei 2024

Kirsten van Teijn

Rik Versteeg

Foto:Rik Versteeg

Website: www.kirstenvanteijn.nl

Biografie

Met een half uur uit haar programma Heilloos won Kirsten van Teijn in 2013 de Jury-, Publieks- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Eerder sleepte Kirsten ook de Jury- en Publieksprijs in de wacht op het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival.

Heilloos is een muzikale cabaret voorstelling over waar je vandaan komt en waar je je heil vindt. Waar ben je veilig? Kirsten is een echte Heiloo'se en groeide op tussen de koeien en de schapen in het Noord-Hollandse dorpje Heiloo. Geen Heilloze zoals haar grootvader die zo'n dertig jaar een dubbelleven bleek te hebben geleefd. Kirsten peutert aan datgene wat wij het liefst verborgen houden; ze grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los. Ze verleidt, troost en deelt rake klappen uit op momenten dat je het ít minst verwacht. In het juryrapport uit Groningen staat ze niet voor niets omschreven als: 'een assertieve idioot die de radeloosheid tot kunst heeft verheven'.

Voorstellingen

Jaloezie is een Bitch (2023)

(s)experiment (2020)

Nobel (2018)

Zalf (2016)

Heilloos (2014)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken