Dinsdag 25 Februari 2020

Bas Birker

Website: www.basbirker.nl

Biografie

Sinds 2013 timmert Bas met succes aan een eigen solocarrière in het theatercircuit: een volavondshow en een heuse grote kleine en kleine grote zalentour. Met rauwe stand-up comedy in een intieme setting terug naar comedy zoals het is bedoeld. Een man, een microfoon en heel veel grappen.

Het avondvullende debuut van Bas Birker - Op Weg - werd voorjaar 2014 integraal uitgezonden op Canvas. Maar hij was vooral veel live te bewonderen. Als er comedy was, was Bas er. En als Bas er nog nooit is geweest, dan was er geen comedy.

Sinds begin 2015 schuimt de sympathieke Nederbelg opnieuw de Vlaamse cultuurcentra af, met zijn tweede show 'SOWIESO', op zoek naar goedkoop bier en warm eten. En in ruil vertelt hij nieuwe grappen. Veel en snel. Precies zoals de catering moet zijn.

Naast zijn werk op het podium is Birker ook actief als schrijver voor verschillende televisieprogrammaís en heeft hij zijn eigen Comedy Academy waarin hij jong comedytalent begeleidt.

Voorstellingen

Je moeder (2018)

Sowieso (2014)

Op weg (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken