Vrijdag 24 Mei 2024

Marjolijn van Kooten

benninggladkova buro RuSt

Foto:benninggladkova buro RuSt

Website: www.marjoleinvankooten.nl

Biografie

Marjolijn won op het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2010 (Amsterdams Kleinkunstfestival) de tweede prijs en studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse TheaterAcademie Nieuwe Stijl (Athans) met haar cabaretvoorstelling: Wanneer wordt ’t leuk? Momenteel tourt ze met haar tweede voorstelling: In principe wel en heeft haar eerste boek geschreven: Schijtluis. Over haar leven met een angststoornis.

De jury van het Amsterdams Kleinkunstfestival: ‘Marjolijn is een originele theaterpersoonlijkheid; een genot om naar te kijken. Ze weet te ontroeren in kleine liedjes en weet haar grappen goed te plaatsen.’

Voorstellingen

Aan mij zal het niet liggen (2024)

Hoe vind je het zelf gaan? (2022)

Ongestoord (2019)

Ik zie de bui al hangen (2017)

Geen paniek (2015)

In principe wel (2014)

Wanneer wordt het leuk? (2010)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken