Woensdag 19 Februari 2020

The Lunatics

Biografie

The Lunatics zijn al 10 jaar improviserend bezig. Wat begonnen is als een uitprobeersel, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende gezelschappen in het Vlaamse improvisatietheater. Onder de vleugels van The Lunatic Comedy Club begonnen The Lunatics te spelen als opener van de wekelijkse Comedy Club Nights. Ideaal als opwarmers voor de comedians na de pauze, zo bleek. Maar al snel kregen The Lunatics hun eigen fanbasis en dus volgde de stap naar jeugdhuizen, OC's, kleine CC's en zo meer.
Intussen spelen The Lunatics nu al enkele jaren zo'n 90 keer per seizoen, met groeiende aanhang. Ze specialiseerden zich in “improcomedy”, improvisatietheater met maar één doel: lachen, de mop op zich, hilariteit en amusement.

Voorstellingen

Charlatans Comedy Night (2013)

Lunatic Comedyclub Deluxe (2013)

Improcomedy XL (2012)

De Belgische oorlog (2012)

De wraak van de grote geile bever (2010)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken