Maandag 27 Mei 2024

Kees van Amstel

Onbekend

Foto:Onbekend

Website: www.keesvanamstel.nl

Biografie

Kees van Amstel Kees van Amstel (1965) heeft het podium pas laat in zijn leven ontdekt. In 2002 stapte hij voor het eerst een stand-up podium op, eigenlijk als therapie voor een mislukte relatie. De bedoeling was om twee keer op te treden en dan weer met stille trom te verdwijnen maar 3 maanden later werd hij tot zijn verbazing aangenomen bij Comedytrain, het stand-up comedy gezelschap opgericht door Raoul Heertje. Nu speelt hij regelmatig als comedian in het vaste honk van Comedytrain, Toomler in Amsterdam, en verder in de rest van Nederland met de theatertour van Comedytrain.

Verder was hij van 2003 tot en met 2009 vast lid van het cabaret-team van Spijkers met Koppen, het populaire VARA-programma op Radio 2. Op televisie was hij te zien in korte sketches bij Jokebox (Lachzalf)(BNN), Koefnoen (AVRO), Onder de Tram (VARA) en de Daily Show NL(Comedy Central). Hij was in 2004 te gast in het programma de Bridget Triangle, uitgezonden door BNN, in 2006 in Het Grootste Taboe (KRO)en in 2010 in de programma's Comedy Corner (VARA) en De Bubbel (BNN)

Voorstellingen

Dit gaat allemaal van jullie eigen tijd af (2024)

Vluchtweg altijd vrijhouden (2022)

e.a. - Vakidioten (2018)

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet (2018)

De man die ik niet wilde worden (2015)

Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken