Zaterdag 27 April 2024

Over de andere mensen

Startjaar: 2010

Meer info: Iwein Segers

Speellijst: Over de andere mensen

Informatie

Zo, dat comedy avontuur zit er ook weer op. Na '25 jaar Iwein Segers', de comedy casino cup en het Leids Cabaret Festival is Iweintje Segers' ego zo goed als ontploft. Tijd om serieus genomen te worden, want willen we dat niet allemaal? Tijd om het over 'de andere mensen' te hebben. En dus eigenlijk ook weer over zichzelf. Want zijn wij niet allemaal hetzelfde?

Deze keer niet onder de vorm van comedy of cabaret, maar met eenvoudige liedjes geschreven door de heren Segers en Ilsbroekx. Gezongen en gespeeld door Segers, Ilsbroekx en een nog niet nader genoemde percussioniste (maar dat zal hoogst waarschijnlijk wel een lekker wijf zijn!)

Tussen de liedjes krijgt u korte vertelsels van Segers maar leest hij ook voor uit werk van zijn lievelingsschrijvers (Iwein Segers kan echt heel goed voorlezen! Hij zou dat meer moeten doen (cfr. het bibliotheekwezen). In het voorprogramma krijgt U enkele legendarische filmpjes te zien! Waw!

Uw enige taak wordt luisteren en misschien zachtjes mee wiegen of swingen. Voor de rest hoeft u helemaal niets te doen. Eventueel de cd kopen, want die verschijnt in januari 2011. Veel plezier en luistergenot

Zoeken