Zaterdag 20 April 2024

ZigZelf

Startjaar: 2008

Meer info: Intgeniep

Speellijst: ZigZelf

Informatie

Intgeniep, een bijzonder getalenteerde Belgische cabaretgroep die graag buiten de lijntjes kleurt. Deze ‘selfmade cabaretiers’ hebben in korte tijd op indrukwekkende wijze de cabaretwereld binnen weten te dringen en vinden daarin steeds meer hun weg, nu ook in Nederland!

Jo, Ben en Wouter, de leden van dit Belgische trio, maken absurdistisch theater met verfijnde liedjes en onwezenlijke typetjes. Hun palmares blijft uitbreiden. Zo schopten ze het in 2007 tot de finale van het Leids Cabaret Festival, waarin zij de jury aangenaam wisten te verrassen. In 2009 waren ze de winnaar van de Publieksprijs tijdens het Humorologie Concours, het meest toonaangevende cabaretfestival van Vlaanderen. De Cabaret en Comedygids van Alexander Nijenboer vermeldt Intgeniep dan weer als een van de 10 aanstormende talenten die de theaters en het publiek zeker in de gaten moeten houden.

Die belofte zullen ze met ‘ZigZelf’ meer dan inlossen. Met deze voorstelling levert Intgeniep een eigenzinnig, verfrissende coctail van theater, muziek en humor en verpakken zij pure fantasie in een absurde maar tegelijkertijd geniale theatershow. De subtiele en gevoelige liedjes brengen daarbij rust op de momenten dat je daar het meest aan toe bent...

Zoeken