Vrijdag 19 April 2024

De Open Dicht Show (deel 2)

Startjaar: 2007

Meer info: Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse

Speellijst: De Open Dicht Show (deel 2)

Informatie

Nog één laatste theaterjaar zorgen woordkunstenaars Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse voor een weergaloos hilarisch rijmfestijn, een muzikale dichtavond vol verse verzen en verrassende gasten. Een virtuoze verbale dans op de flinterdunne scheidslijn tussen cabaret en dichtkunst. Geen zware poëzie, maar een spetterend spervuur van ongerijmde rijmen en onzinnige zinnen. Waarbij het publiek actiever meedoet dan ooit. Elke avond is uniek. En natuurlijk geldt in zo’n slottoernee: alles moet weg! De bundels vliegen nu nog massaler de zaal in! De heren houden niet op voordat iedereen letterlijk geraakt is door de poëzie.

Topgast!
De Open Dichsthow Deel Twee verwelkomt elke avond weer een andere muzikale topgast uit het Nederlandse theater. Veldhuis & Kemper, Maarten van Roozendaal, Johan Hoogeboom, Sara Kroos, Vincent Bijlo, noem maar op: allemaal doen ze graag mee. Ze brengen niet alleen eigen werk, maar spelen ook – vaak in combinatie met het publiek - een verrassende rol in het geheel.

Publiek doet mee!
Niet alleen Frank, Jan J. en de gast staan op de planken. Er is ook volop plaats voor het publiek. Dat wordt er nu nóg actiever bij betrokken. Op welke manier, dat is elke avond weer een verrassing. Moet u zelf iets dichten? Mag u live iets voordragen? Welke rol krijgt u in het nu al legendarische Kijk-, Spreek- en Hoorspel? Het wordt pas duidelijk op de avond zelf.

Zoeken