Maandag 25 Mei 2020

Totale afgelasting voorstellingen in Nederland en België

Vooralsnog zijn alle voorstellingen in Nederland en België afgelast vanwege het coronavirus.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

De maatregel geldt vooralsnog tot 19 mei.

De Grote Arie & Silvester Spektakel Show

Startjaar: 2007

Meer info: Arie & Silvester

Speellijst: De Grote Arie & Silvester Spektakel Show

Informatie

Komt dat zien, komt dat zien! Arie en Silvester, het meest ongrijpbare duo van het Nederlands cabaret! In hun vorige programma's fungeerde een doos als de wereld. Verzopen ze bijna in een aquarium en lukte het niet om in een kano te blijven zitten. In dit programma gooien ze het over een geheel andere boeg.

Niets van bovenstaande scnes zult u namelijk terugvinden in 'DGAESSS' zoals 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show' door bijna niemand wordt genoemd. Simpelweg omdat het onuitspreekbaar is.

Wie zijn de jongens van dit grofgebekte duo? De beste omschrijving is: die korte met dat lange haar en die lange met het korte haar. Hoewel 'die twee eikels' de lading beter dekt.

Wat het kruisbeeld voor het Christendom, de hoofddoek voor de Islam en de koeien voor het Hindoesme zijn, dat is 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show' voor de humor. Relikwien zijn na afloop dan ook te bezichtigen in de foyer!

'Arie en Silvester zijn de leukste van de cabaretiers die ik ken!' (Jochem Myjer) 'Dat klopt!? hij kent er niet zo veel!' (Arie en Silvester)

De heren zelf: 'Wat wij maken is een achtbaan, je wordt er kots misselijk van, maar je gaat wel meteen weer in de rij staan.'

De vaderlandse pers beschreef hen als 'de cabaretsaboteurs van Nederland' en de mannen zijn trots op deze geuzennaam.

Waarom ga je dan toch naar 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show'? Om dezelfde reden dat je ook bij een auto ongeluk staat te kijken.

Om toch te bewijzen dat ze iets kunnen, hebben Arie en Silvester meegedaan aan 'De Grote Unieke Cabaret TalentenJacht!' (DGUCTJ) Arie schoot maar liefst vijf talenten neer maar Silvester wel ZES. (Waarna Silvester mr talent bezat en ter plekke door Arie werd afgeschoten...) Kortom: Komt dat zien! Komt dat zien! Zeker nu zij hebben besloten om na twaalf overweldigende en succesvolle jaren te stoppen als duo!

En nee! 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show' is nog niet verkrijgbaar op DVD.

Zoeken