Woensdag 2 December 2020

Wees alert

Vanwege het coronavirus is het niet altijd zeker dat voorstellingen in Nederland en Belgiƫ doorgang kunnen vinden.
Controleer daarom altijd de website van het theater voor de laatste stand van zaken.

Cabagenda update

Datum: 22 Jan 2017
Door: Cabagenda.nl

Na 7-8 jaar van hele kleine veranderingen aan Cabagenda is er nu een grote verandering geweest in de website. De website is van de grond af opnieuw opgebouwd en die tijd is gebruikt om veel zaken die nog op het wensenlijstje stonden weg te werken.

Zo is de site nu volledig responsive waardoor hij werkt op mobiel, desktop en tablet. Bij de voorstelling kunt u gelijk het theater bellen. Daarnaast is de “in de buurt” functie hevig aangepakt. Hij staat nu apart in het menu en nu wordt er op basis van postcode (in de toekomst kunt u via uw mobiel ook uw actuele locatie doorgeven) een cirkel getrokken. En er wordt hemelsbreed een afstand gemeten. Daarmee is het een stuk nauwkeuriger dan in de vorige versie. Doorlinken naar de voorstelling laat gelijk een plattegrond zien rondom het theater en mogelijkheid om direct een route te plannen. Een veel gevraagde functie was om gelijk de komende week te bekijken vanaf de eerste pagina.

Veel artiesten zijn voorzien van foto en bio om bezoekers inzicht te geven in de artiesten. De nieuwe vormgeving is clean en duidelijk die zowel via muis, toetsenbord maar juist ook via touch interface gebruikt kan worden.

Net als de vorige versie zal deze ook voorlopig in Beta draaien. Feedback is welkom. In de ontwikkeling aan we nu kijken naar de beheerskant voor impressariaten en theaters.

Zoeken