Dinsdag 25 Februari 2020

Jeroen van Merwijk

Corbino

Foto:Corbino

Website: www.jeroenvanmerwijk.nl

Biografie

Jeroen van Merwijk werd helaas niet geboren in de achttiende eeuw, maar in de twintigste en wel op 11 juli 1955. Tweelingbroer.

Kleuterschool, lagere school, gymnasium, dat soort dingen. Niks bijzonders. Studie Nederlands aan de Gemeentelijke Universiteit van Amsterdam. Kandidaatsexamen, daarna gestopt.

Vanaf 1978 studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Afdeling schilderen. In 1983 cum laude geslaagd. Niks bijzonders. Vanaf 1978 was hij actief bij de KRO radio en later bij zo'n beetje alle omroepen.

Voorstellingen

Was volgend jaar maar vast voorbij (2019)

Lucky (2017)

Er zijn nog kaarten (2013)

De vleesgeworden bescheidenheid (2011)

Le Big Bazar (2010)

Dat moet meneer Van Merwijk nodig zeggen (2009)

Graag meneer Van Merwijk (2007)

Dat kunnen alleen de hele groten (reprise) (2006)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken