Vrijdag 21 Februari 2020

Herman Van Hove

Lies Willaerts

Foto:Lies Willaerts

Biografie

Met In de schaduw van Toon Hermans brengt Herman Van Hove, de vriend en laatste manager van Toon Hermans, met zangeres Lissa Meyvis een hommage aan de Nederlandse cabaretier, kunstschilder, zanger en dichter. Een programma dat niet mag ontbreken in Hasselt, de stad waar Toon zo graag kwam optreden en waar hij zo warm werd onthaald.

"Hermans portret van Hermans is authentiek, onthullend, grappig en emotioneel tegelijk, waardoor ik denk: dat lukt alleen een bevoorrechte ooggetuige. De piepjonge, frisse zangeres Lissa geeft het zorgvuldig geselecteerde repertoire een nieuwe invalshoek. Een prachtig eerbetoon aan een van de grootste entertainers van de 20ste eeuw. Je voelde Toon goedkeurend glimlachen tijdens de voorstelling." Bart Peeters

Voorstellingen

In de schaduw van Toon Hermans (2015)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken