Maandag 15 Juli 2024

De Improfeten

BIBO

Foto:BIBO

Website: www.improfeten.be

Biografie

De Improfeten is een professioneel impro theatergezelschap uit het Antwerpse. Zij brengen een hilarische avond improvisatie die je nergens anders in Belgi� zal tegenkomen. Zij verdienden hun pluimen al op diverse podia in Belgi� en Europa.

De show van De Improfeten bestaat uit een long form (2x 45 minuten). Bij de long form cre�ren de acteurs een voorstelling waarin sc�nes met elkaar verweven zijn door middel van het verhaal, de karakters of thema's. De show wordt gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek (zoals bvb. de locatie waar de sc�ne zich afspeelt, of het soort personage dat ze spelen), de rest improviseren zij op het moment zelf. De Improfeten brengen u een spetterende improvisatievoorstelling en beloven u een hilarische avond.

De Improfeten zijn Jeron Dewulf, Tom Saeys, Christophe Stienlet en Jan Buermans als acteurs en Michael Taeymans als gitarist.

Voorstellingen

OER - Op Eigen Risico (2021)

Het ongeschreven verhaal (2016)

De Improfeten (2015)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken