Woensdag 19 Februari 2020

Maarten Ebbers, Nina de la Croix

Biografie

U houdt van minimaal? Dat kan. Daar zijn Maarten en Nina voor. Simpel. Eenvoudig, Goed maar niet gek. Of nou ja, ene beetje dan. Het zijn tenslotte cabaretiers. Droger dan kurk. Maar vooral muzikaal. Zeer muzikaal. Prachtige liedjes. Ze hebben een gitaar. Ze hebben elkaar. Dan kan de voorstelling beginnen.

Maarten Ebbers won in 2009 de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en toerde vervolgens met veel succes door Nederland met de voorstellingen 'Laat mij maar zitten' en 'Laat mij maar voorop'.

Nina de la Croix haalde de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2007 en speelde sindsdien de programma's 'Poldervrouw', 'Alles kan kapot' en 'Bas' ni de Nederlandse theaters.

Voorstellingen

Meer hebben we niet nodig (2015)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken