Maandag 24 Februari 2020

Harrie Jekkers, Jeroen van Merwijk

Corbino

Foto:Corbino

Website: www.jeroenvanmerwijk.nl

Biografie

Twee kleinkunstkanonnen, twee vrienden, twee spijtoptanten. Min of meer.

De eerste trok moeiteloos grote zalen vol, eerst met Het Klein Orkest, daarna als cabaretier. Maar Harrie Jekkers had het begin van deze eeuw gehad met het theaterbestaan. De tweede kondigde een jaar geleden aan dat hij na 25 jaar een beetje moe is van het vechten tegen de bierkaai, de middelmaat, de domheid en de kijkcijfers. Stopt helaas als soloartiest.

Maar kijk, daar is hij weer. Inderdaad niet in zijn uppie, maar met de man met wie hij in 1998 al eens een programma maakte en met wie hij dat graag nog eens wilde doen. Jekkers had ook jeuk. Vanaf februari 2015 t/m half mei in de Nederlandse theaters, met nieuwe liedjes, verhalen en dialogen. Samen laten ze zien en horen wat hen onderscheidt.

Voorstellingen

Als we zo vrij mogen zijn (2015)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken