Maandag 17 Januari 2022

Guga Baul

Website: www.gugabaul.be

Biografie

Guga Baul is een bewonderaar. Dat blijkt al uit zijn artiestennaam, die hij ontleend heeft aan twee van zijn idolen: Guga was de bijnaam van toptennisser Gustavo Kuerten; Baul is dan weer een samentrekking van zijn echte naam (Bailleul) en voetballer Raul.

Guga's eerste theatershow Maestroloog ging in november 2012 in première. De volledig uitverkochte premièreweek, met haltes in Antwerpen, Aalst, Oostende en Roeselare, werd gevolgd door een uitgebreide tournee met 60 nokvolle shows langs de Vlaamse culturele centra. De eerste jaargang van Maestroloog sloot Guga in schoonheid af in zijn thuisstad Oostende voor 2000 man in een tot aan het dak gevuld Kursaal.

Najaar 2013 en voorjaar 2014 verscheen Guga dan opnieuw in een 80-tal theaters voor de reprise van de theatershow Maestroloog, met op 14 en 15 mei de DVD-opnames. De allerallerlaatste show Maestroloog - de derniére dus - stond trouwens opnieuw in Kursaal Oostende.

Voorstellingen

Studio Guga (2021)

Radio Guga (2015)

Maestroloog (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken