Dinsdag 25 Februari 2020

David Galle

Website: www.davidgalle.be

Biografie

David Galle (Menen, 2 december 1980) is een Vlaamse stand-upcomedian.

Hij vormde tijdens zijn studentenperiode in 2001 hetabsurdistisch-komische duo Winnock & Galle met Laurent Winnock. Tussen 2001 en 2005 traden ze sporadisch op met het comedy collectief De Jonge Wolven van het theaterbureau Kaft en later ook bij 123comedyclub. In die periode hield het duo ook op te bestaan en ging Galle solo.

In 2007 won hij met de Vlaamse Cabaretgroep Ter Bescherming van de Jeugd de Crazy Comedy Cover Contest met een sketch van Poelmo.

Op 26 mei van datzelfde jaar was hij voor het eerst als comedian op televisie te zien in het programma De Bovenste Plank op één. In 2008 won hij met een sketch van "Dikke Gilbert de La Tourette" de tweede prijs van de Crazy Comedy Cover Contest. In januari 2009 won hij na acht afleveringen de Comedy Casino Cup op Canvas. David Galle heeft ook opgetreden in verschillende TV-programma’s als De Kazakkendraaiers en Villa Vanthilt.

Voorstellingen

Komt (2019)

Erover (2017)

En dan? (2015)

Overleven in de chaos (2013)

Warhoofd (2012)

D (2011)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken