Woensdag 19 Februari 2020

Kamagurka

Website: www.kamagurka.com

Biografie

Kamagurka (Luc Zeebroek) werd in 1956 aan de Belgische kust geboren. Hij studeerde aan het KASK in Gent maar stopte daarmee voor zijn eindexamen. Hij begon te werken als cartoonist bij HUMO en vergaarde daar vlug roem mee. Kamagurka publiceert in verscheidene tijdschriften en kranten van Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland, Oostenrijk, USA en vele andere.

Hij deed verschillende shows op de Belgische en Nederlandse televisie, had een radioshow samen met Herr Seele (zijn levenslange metgezel) op Studio Brussel, en treedt het ganse jaar door op in Nederland en BelgiŽ. Hij schreef ook een kindersprookje en twee toneelstukken die werden opgevoerd bij NTG te Gent. Kamagurka heeft meer dan 25 stripboeken uitgebracht, van Bert en Bobje tot Cowboy Henk. Als schilder heeft hij ook reeds geŽxposeerd in verscheidene galerijen in Nederland en BelgiŽ.

Tussen 2011 en 2014 speelde Kamagurka met zijn theatervoorstelling SPROOK in verschillende zalen in Vlaanderen en Nederland. Momenteel is hij bezig met try-outs voor zijn nieuwe voorstelling, "Vliegangst op de pechstrook".

Voorstellingen

De grenzen van de ernst (2018)

#hahaha (2017)

Zondagse afspraak met Kama! (2016)

Vliegangst op de pechstrook (2015)

Sprook (2012)

Kamagurka geneest (2009)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken