Donderdag 27 Januari 2022

Jasper van Kuijk

Frank Ruiter

Foto:Frank Ruiter

Website: www.jaspervankuijk.nl

Biografie

Jasper van Kuijk is cabaretier en columnist.

Van Kuijk ontving in 2014 het Stijgend Applaus Stipendium en won in 2010 zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten. Eerder maakte hij deel uit van de 11-mans cabaretformatie Delfts Blok, waarmee hij in 2001 het Groninger Studentencabaretfestival won.

In De Volkskrant fileert Jasper onder de noemer Hoe Moeilijk Kan Het Zijn? wekelijks denkfouten in het hedendaags ontwerpen, iets wat hij eerder deed als gastcolumnist voor NRC next. Daarnaast heeft hij een maandelijkse column voor De Ingenieur en schrijft hij opiniestukken, verschenen in NRC en De Volkskrant. Ook presenteerde hij de eerste editie van TEDxDelft.

Voorstellingen

Tot hier en niet verder (2020)

Janus (2017)

De regels zijn als volgt (2015)

Onder de streep (2015)

Schoon schip (2013)

't Kan nie op (2011)

Helden (2008)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken