Woensdag 19 Februari 2020

Carolien Borgers

Biografie

Carolien werd in 1983 geboren in Breda. Op haar 17e werd ze aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze toerde in haar stagejaar met de rockopera Ren Lenny Ren van Acda en de Munnik door het land. Haar afstudeervoorstelling speelde ze 3 avonden in een volle Kleine Komedie. In 2008 ging haar eerste avondvullende liedjes/cabaretprogramma Snars in première. Deze voorstelling speelde ze 120 keer door het hele land.

In 2010 ging haar tweede avondvullende voorstelling Makkelijk Praten in première. In december 2011 rondde ze de reprise af. Vanaf april staat ze in de theaters met de try outs van haar nieuwe programma Happy End waarmee ze in februari 2013 in première gaat.

Daarnaast is Carolien vaste columnist bij het programma Altijd Wat van de NCRV en in de radioshow van Giel Beelen op 3fm. Ze maakte regelmatig haar opwachting in het programma Mag ik u kussen van de AVRO. Ze zingt mee met de band Color Ones die in januari 2012 hun debuutalbum uitbrachten en heeft een akoestisch Happy Hardcore project samen met Ocker Gevaerts genaamd: The Wonderfull days. In 2015 heeft Carolien meegedaan aan Wie is de Mol.

Voorstellingen

Zeker weten (2014)

Happy End (2012)

Makkelijk praten (2010)

Snars (2007)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken