Dinsdag 23 Juli 2024

Cabarestafette

Paul Roos

Foto:Paul Roos

Website: www.cabarestafette.nl

Biografie

De Cabarestafette is een cabaretevenement waarin drie beginnende cabaretiers per avond mogen optreden. De plaats van handeling is wisselend.

Cabarestafette bestaat sinds 1985. Het format komt voort uit een samenwerkingsverband van Harry Kies Theaterprodukties en Mojo Theater Productions Alle betrokken theaterbureaus werken eraan mee.

Veel in Nederland bekende cabaretiers hebben in de loop der jaren op een podium in het kader van de Cabarestafette gestaan. Voorbeelden daarvan zijn: Acda & De Munnik, Arie & Silvester, Vincent Bijlo, Javier Guzman, Brigitte Kaandorp, Howard Komproe, Lebbis en Jansen, Theo Maassen, NUHR, Plien en Bianca, Eric van Sauers, Hans Teeuwen & Roland Smeenk, Sanne Wallis de Vries, Ashton Brothers, Sara Kroos, Hans Liberg, Vliegende Panters, Waardenberg & de Jong, Ajuinen en Look, Najib Amhali, Lenette van Dongen, Guido Weijers & Joost Arnoldussen, Wim Helsen, Marc-Marie Huijbregts, Jochem Myjer, Niet Schieten!, Veldhuis & Kemper, Bert Visscher, Micha Wertheim

Voorstellingen

25 jaar (2010)

Cabarestafette (2006)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken