Donderdag 27 Januari 2022

Karin Bruers

Website: www.karinbruers.nl

Biografie

Na haar studie zwierf Karin 10 jaar in het buitenland met als gevolg dat ze nu verschillende talen vloeiend spreekt. Terug in Nederland maakte ze snel carrière als stand-upper, cabaretière, presentatrice, schrijfster en regisseuse. In die verschillende hoedanigheden was ze onder anderen betrokken bij de Comedytrain, Bonjour Micro, De Parade, diverse cabaretfestivals, Ook Dat Nog, Leed Night Comedy en Bruers de III. Op dit moment is ze panellid in ‘Koppensnellers’ en toert ze met haar tweede succesvolle solo-theatershow ‘Marmer en Chocolade’ door Nederland.

En of dat niet genoeg is heeft ze in 2006 de Socialsofa (straatbank) ontworpen die nu binnen en buiten de Tilburgse stadsgrenzen wordt geplaatst. Het doel van de Socialsofa is het verhogen van de sociale cohesie in onze maatschappij die, zoals ze in haar solo-programma verwoordt, steeds meer op een sociale woestijn gaat lijken.

Voorstellingen

Love is wonderful (2019)

Geniet er maar van (2014)

Warme wintershow (2014)

Waar was ik (2013)

We komen er wel (2010)

Bruers for president (2008)

Marmer en chocola (2006)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken