Donderdag 25 April 2024

Shappi Khorsandi komt naar Nederland en Belgie

Datum: 18 Sep 2014
Door: Zwartekat.nl

In januari komt de Iraanse comedian Shappi Khorsandi met haar show 'Because I'm Shappi' naar Nederland en België. Op 29 januari is te zien in Theater Zuidplein in Rotterdam, op 30 januari in het Zuiderpershuis in Antwerpen en op 31 januari in BOZAR in Brussel.
-kaarten voor Nederland
-kaarten voor Vlaanderen

De comedienne woont al vele jaren in Engeland en was daar te zien in shows als Live At The Apollo, Michael McIntyre’s Comedy Roadshow, Friday Night with Jonathan Ross, Have I Got News for You en Q.I.

Khorsandi werd geboren in Teheran, Iran, en verhuisde als klein meisje naar Londen met haar familie. Na de geboorte van haar tweede kind in 2013 staat ze nu opnieuw op de planken met een gloednieuwe show.
In ‘Because I’m Shappi’ denkt ze terug aan de goede dingen in het leven en beschrijft ze haar toevallige, kronkelende weg naar haar dromen. Ze laat ons kennismaken met vrienden, familie en complete onbekenden die haar geholpen hebben op haar eigen magische pad. Shappi Khorsandi heeft ‘whip crack jokes’ rake moppen, is ontzettend grappig en gaat geen enkel onderwerp uit de weg, op haar eigen ondeugende en charmante manier.

Zoeken