Zondag 18 November 2018

An Nelissen

Biografie

An Nelissen (Maasmechelen, 7 januari 1955) is een Vlaamse actrice. Zij stond voor het eerst op de planken met Kindervreugd, een Antwerpse vereniging die allerlei activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren. Daarna begon ze haar professionele carriËre bij het Fakkelteater. Vanaf 1982 werd ze een vaste gezicht bij het Raamtheater.

Ze speelde onder andere Joske in de film Hellegat (1980), Laura Crets in de televisieserie Langs de kade (1988) en Catherine Missotten (2000-2002) in de televisieserieFamilie. Ook was ze te zien in Kriebels op VTM.

Sinds 2005 publiceert ze regelmatig als gastcolumniste in allerlei bladen en sinds 2007 is ze vast columniste vanMILO. In 2007 was ze één van de boegbeelden van de campagne ter preventie van borstkanker in het kader van de actie Kom op tegen kanker.

Voorstellingen

De geluksmonoloog (2016)

Mannenmonoloog (2014)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of anderen aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit word als een service aangeboden, maar het kan zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken