Vrijdag 19 April 2024

Kees Torn, Onno Innemee

Biografie

Als u Kees Torn en Onno Innemee niet kent, bent u Willem Dijkstra uit Goirle en woont u onder een steen. Verder weet iedereen dat zij de twee dikste pijlers onder het hedendaagse cabaret vormen en elkaar al 20 jaar aanvullen en royaal bijschenken. Al stonden zij met slechts ÈÈn programma allebei op de planken, is nu hun elfde project in de myaak. Daartoe namen zij een selectie uit verloren gewaand materiaal van Albert Mol en gooiden dat weg voor het in verkeerde handen zou vallen. Beide heren hebben de lach aan hun kont hangen, dus dat zit wel snor. Behalve hilarisch zal hun programma wetenschappelijk zijn, origineel, innemend, opzienbarend, tegendraads, muzikaal, schrijnend, indringend, onvergetelijk, nostalgisch, botergeil (geen echte boter), beschaafd, bescheiden en prijswinnend.

De gebundelde krachten leverden al een Poelifinario op en bijna een Neerlands Hoop. Vanaf 2016 vertonen zij zich samen, in het volle licht, met alle gevolgen van dien.

Voorstellingen

Eraf met dat dak! (2015)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken