Zondag 21 Oktober 2018

Lieve Bertha

Website: www.lievebertha.nl

Biografie

De luisteraar zal misschien vinden dat Koen Brouwer (24) en Rens Polman (23) hoge stemmen hebben, maar in groep 4 van de basisschool waren die nog veel hoger. Toen werden ze vrienden en besloten ze al om dingen anders te doen, om dingen zelf te doen en om daarmee Nederland te veroveren. Na de middelbare school was er geen tijd voor studeren. Alle tijd en energie ging naar de kunst. Geen back-up, geen plan B, recht op hun droom af. Op 31 maart 2011 kreeg dit de naam: "Lieve Bertha".

In 2012 deed Lieve Bertha met haar band mee met de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singer-Songwriter. Ze bereikte de finale in Paradiso en wonnen daar de publieksprijs met een recordaantal van 40% van alle stemmen.

Voorstellingen

Prachtexemplaar (2016)

Ongekust (2015)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of anderen aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit word als een service aangeboden, maar het kan zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken