Dinsdag 16 April 2024

Lankmoed

Website: www.lankmoed.be

Biografie

Lankmoed. Eén van de mooiste woorden uit de Nederlandse taal, waarvan iedereen vergeten is wat het betekent. Lankmoed is barmhartig, edelmoedig, zeer geduldig, genadig, meegaand, tolerant, verdraagzaam en zacht. Maar af en toe vergeet ook lankmoed wat het zelf is en laat het zich gaan in zijn tegengestelde. Lankmoed, dat zijn Jan Geubbelmans en Peter Van Ewijk. Twee dertigers, de een al wat ìdertigerî dan de andere, met elk hun zeer specifieke visie op het leven. Dat verschil komt ook tot uiting op het podium, en zorgt voor een unieke dynamiek van tekst en muziek.

Lankmoed is het vleesgeworden kleinkunstcabaret: eerlijker, muzikaler en intenser dan cabaret, maar sneller, harder en idioter dan kleinkunst. Een Vlaams-Nederlands duo dat al vijf jaar lang het publiek weet te verrassen met een ongeziene podiumdynamiek.

Voorstellingen

Leger (2016)

Onvergetelijk (2014)

Stilt (2012)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of andere aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit wordt als een service aangeboden, toch kan het zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken