Zondag 18 November 2018

Arie Koomen, Edo Brunner

Website: www.arieenedo.nl

Biografie

Arie Koomen is stand-up Comedian en Grafisch vormgever. Hij speelde bij de Lamaís en was de helft van het duo Arie & Silvester

Edo Brunner studeerde in 1995 af aan de toneelschool in Utrecht. Hij is ook acteur (o.a. Hamlet bij Toneelgroep Oostpool) en bekend van televisie (o.a. SpangaS, Moordvrouw, Toen was geluk heel gewoon,).

“Pompen” was volgens de programma-aankondiging getest op konijntjes (en die moesten lachen). Het zegt iets over de humor van Edo Brunner en Arie Koomen, die met hun vorig show E&A is toch voordeliger! bewezen dat er in cabaretland plaats was voor nog een succesvol duo. Een opvolger kon niet uitblijven.

Absurdistische crosstalks, stand-up, visuele humor én gevoelige momenten

Voorstellingen

Klussen (2016)

Pompen (2013)

E&A is toch voordeliger (2010)

Media

Als een service laat Bol.com hier zien welke producten er horen bij de zoekterm van de artiestennaam. Dit kunnen boeken, CD's, DVD's of anderen aanverwante artikelen zijn. Maar het kan ook zijn dat er gelijknamige schrijvers of uitgevers zijn. Of dat een deel van de naam overeen komt. Dit word als een service aangeboden, maar het kan zijn dat de artiest niet voorkomt in onderstaande producten, maar wel door Bol.com getoont wordt. Controleert u zeker voor u besteld.

Zoeken